Inkasso

Kredinor är ett inkassobolag med moderna lösningar inom betalningsuppföljning. Vi erbjuder enkla lösningar för slutkunden som ger snabb betalning och hög kundnöjdhet. För uppdragsgivare erbjuder vi lösningar som ger sömlöst flöde, full kontroll på kunderna och pengarna snabbare in på kontot. Samtidigt som du frigör tid, bidrar vi till bra kundupplevelser.

young woman at her home office with her pet dog

Specialist på inkasso – inom olika branscher

Kredinor har omfattande erfarenhet med uppföljning av obetalade fordringar och kundservicetjänster inom flera branscher. Vi har specialister inom bland annat bank, konsumentkrediter, säljfinansiering, e-commerce och telecom. Våra moderna lösningar är uppsatta på ett sätt som gör att kunden kan betala snabbt och enkelt. Vi fokuserar på att säkra en hög lösningsgrad, samtidigt som vi säkerställer att dina kunder får en bra kundupplevelse.

Inkasso bör ses som en färskvara

Vår erfarenhet är att ju tidigare en fordran skickas till inkasso, efter att fakturan förfaller och eventuell påminnelse skickas ut, ju snabbare betalar kunden. Blir kravet gammalt tar inkassoprocessen längre tid. Uppföljning av en gammal skuld är kort sagt mycket mer krävande och kan i värsta fall sluta med en förlust. Vi följer upp både nya och äldre fordringar och över tid löser vi de flesta ärenden.

Översikt och kontroll av egna kunder

Du som uppdragsgivare har enkelt tillgång till information om status i alla ärenden vi jobbar med, via en integration eller Kredinor Online. Vi har såväl standardiserade som specialanpassade integrationslösningar.

En stor kunddatabas

Vi hanterar allt från enskilda uppdrag från små bolag, till verksamheter med hög komplexitet och stor volym av kunder och ärenden. Det gör att Kredinor har en omfattande kunddatabas med information. Våra analytiker kan gå till djupet med din kundportfölj. Här kan vi beräkna sannolikhet för att kunden ska betala relativt precist – och vilka åtgärder som bidrar till snabbast möjliga återbetalning.

Kundvänliga lösningar

Genom Min sida på kredinor.se får slutkunderna enkelt tillgång till all information de behöver för att få översikt och betalningsinformation. Där kan de tryggt skicka meddelanden, identifierade med BankID.  Behöver de någon att prata med är också vår kundservice och rådgivare tillgängliga på telefon.

Långtidsuppföljning av inkasso ger bättre resultat

Ibland går det inte att undvika att fordringar blir äldre och måste hanteras under längre tid. Vår efterbevakning säkerställer en effektiv och god uppföljning av dessa kunder. Över tid kommer de flesta som har obetalade skulder komma i en bättre ekonomisk sits som gör att de klarar av att betala. Dessa inbetalningar går in och stärker resultatet hos dig som uppdragsgivare.

Full tillgång till inkassotjänster i utlandet

Kredinor har en egen avdelning som följer upp inkasso i utlandet och kan ta uppdrag var som helst i världen genom våra samarbetspartners. Som uppdragsgivare kan du vara trygg med att uppdragen blir behandlade på ett professionellt och effektivt sätt.

Läs mer om våra lösningar:

Vill du veta mer om våra tjänster inom betalningsuppföljning och inkasso?

fyll i informationen i fälten nedan. vi kontaktar dig inom kort för ett oförpliktande samtal. *Alla fält måste fyllas i