Intresserad av en karriär hos Kredinor?

Kredinor AB startade sin verksamhet i Sverige i april 2020 och har sedan dess genomgått en tillväxtresa, som fortfarande pågår med full fart. Koncernen har ca 600 anställda, varav ca 40 personer jobbar på kontoret i södra Stockholm.

På Stockholmskontoret bygger vi upp och utvecklar verksamheten med ett stort fokus på samarbete och frihet under ansvar för att skapa en arbetsvardag där vi kan må bra och trivas tillsammans. Vi ser styrkan i att ha mångfald där alla bidrar till kunskap med våra olika perspektiv.

Vi har även startat en seniorpool för pensionerade medarbetare med erfarenhet av inkasso, läs mer längre ner.

Den bästa arbetsgivaren

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla marknadens bästa lösningar, erbjuda kundservice på hög nivå, och försäkra oss om att vi alltid möter kundernas behov och förväntningar. Detta är några av anledningarna till att vi behöver engagerade och duktiga medarbetare. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsgivare, där de allra bästa trivs.

"We help you make it" är vår vision och detta avspeglas både i relation till våra kunder och mellan våra medarbetare. På Kredinor kommer du vara del av en organisation med lång erfarenhet av att sätta människorna först.

Vad vi erbjuder dig som medarbetare

Som anställd hos Kredinor kommer du att vara en del av en medarbetarorienterad organisation med trygga anställningsvillkor. Din arbetsdag kommer att vara lika spännande som varierande och du kommer att ha en aktiv roll i att påverka din egen och företagets utveckling. Samtidigt är vi måna om att bibehålla en god balans mellan arbete och fritid för alla medarbetare. För att bibehålla det mailar vi till exempel inte till varandra utanför kontorstider.

Utveckling och balans

  • En gemytlig och genuin atmosfär och vänliga arbetskollegor
  • Flexibla arbetstider
  • Möjlighet till hemarbete
  • Bredda din kompetens
  • Utvecklas genom ansvar

Förmåner

  • Pension motsvarande ITP1
  • Sjuk- och sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Lunchförmån via Edenred
  • Gåband och pilatesboll på kontoret

Lediga tjänster

Seniorpoolen

Vi ser ett stort värde av den erfarenhet och kompetens som besitts av människor som har ett helt yrkesliv bakom sig. Ålderismen kryper allt längre ned i åldrarna, men redan det faktum att man avvecklas i 65-årsåldern är ett problem. Detta är en grupp som är ekonomiskt starka, har hög digital kompetens och är socialt aktiva. I tillägg är det den snabbast växande åldersgruppen i västvärlden.

Ålderismen riskerar att få samhällsekonomiska konsekvenser eftersom vi lever allt längre. Vidare säger FN att ålderism är förknippat med sämre fysisk och psykisk hälsa, försämrad livskvalitet och större ekonomisk osäkerhet. Detta är samhällsutmaningar som Kredinor arbetar på bred front för att avhjälpa och en viktig del av vår strategi.

 

Är du pensionerad men önskar arbeta vidare? Kanske känner du någon senior med bakgrund inom finans eller inkasso? Hör av dig till oss!

Maila en kortfattad beskrivning av din bakgrund och ditt nummer till jobb@kredinor.se så slår vi dig en signal. Skicka inget CV då vi inte kan hantera dessa via mail pga GDPR.

Lär känna oss mer