Värderingar och strategi

Vårt mål är att bidra till en väl fungerande ekonomi genom våra fakturerings- och inkassolösningar samt våra portföljköp. Vi arbetar för att underlätta snabb betalning av våra kunders kunder och därigenom bidra till att säkra sunda ekonomiska villkor i näringslivet.

Ett viktigt varumärke

Vi strävar efter att bli erkända för de viktiga uppgifter vi utför för näringslivet och ekonomin. Vår framgång vilar på att sätta samman människor och lösningar för att optimera betalningsuppföljning, inkasso och betalningsprocessen. Samma principer gäller även för vår verksamhet på andra håll i Norden genom Kredinor AS i Norge och Kredinor OY i Finland. Genom att erbjuda utmärkt kundvård på alla nivåer kommer vi att fortsätta att vara ett viktigt och omtyckt varumärke inom vårt verksamhetsområde.

 

Vi erbjuder utmärkt kundvård på alla nivåer. Vår vision, våra värderingar, kundlöften och etiska principer är grunden för hela vår verksamhet.

 

Vision

We help you make it.

Vi kommer att leva upp till våra värderingar genom att vara vänliga och kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt som alla kan förstå.

Våra löften

  • Hög grad av betalning
  • Bra kundvård
  • De bästa skräddarsydda lösningarna
  • Ökad lönsamhet
  • De senaste tekniska lösningarna

Våra kundlöften är att fokusera på att leverera en exceptionell ärendelösningshastighet. Vi strävar efter att vara bäst på service och uppföljning och uppnå en hög kundnöjdhet bland våra kunders kunder. Dessutom finns vi tillgängliga i alla kanaler, utvecklar lösningar som bidrar till förenkling – och är bland de första att ta till oss det senaste inom teknik.

 

Anpassningsbar till stora och små företag

För oss är alla kunder viktiga, oavsett om de är stora eller små, eller verkar inom privat eller offentlig sektor. Samtidigt är deras kunder väldigt viktiga – vi ska alltid se till att slutkunden får ett rättvist och hänsynsfullt bemötande. Vår vision är densamma som vår mission när vi startade 1905 – att verka för sunda ekonomiska villkor i näringslivet.

 

Vi tror att alla kan uppleva betalningsproblem i olika faser av livet. Vi hjälper till att hitta lösningar genom en öppen dialog och god uppföljning.

Read more about our core business.

Vill du veta mer om våra tjänster inom betalningsuppföljning och inkasso?

fyll i informationen i fälten nedan. vi kontaktar dig inom kort för ett oförpliktande samtal. *Alla fält måste fyllas i