Kredinor Sverige är huvudsponsor för CMC Awards!

Kredinor i Sverige är stolt huvudsponsor för de allra första Credit Management & Compliance Awards som kommer att hållas i maj i Stockholm.

Credit Management & Compliance Awards är en gala för Kredit, Inkasso och Compliancebranschens medarbetare och aktörer. Evenemanget syftar till att uppmärksamma, hylla och inspirera bolag, medarbetare, konsulter och övriga marknadsaktörer som med kunskap och engagemang under det gångan året gjort en betydande insats för det egna bolaget eller branschen i stort.

Syftet med Credit Management & Compliance Awards

Galans syfte är att en gång per år uppmärksamma medarbetare, konsulter, bolag och övriga marknadsaktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen i stort eller det egna bolaget.CMC galan är uppdelat i olika pris kategorier utifrån Kredit och Compliancebranschen. Kategorierna är framtagna av respektive branschförening och speglar det intresse och behov som finns på marknaden att kunna utse finalster och vinnare i respektive kategori. För varje kategori finns en självständig oberoende jury som tar del av samtliga nomineringar och ansvarar för att utse kategorins finalister och dess vinnare. Samtliga jurymedlemmar kommer löpande att presenteras från och med den 22 februari.

 

 

Visit the webpage cmcawards.se | cmcawards.se, follow the event on LinkedIn and read their first post here.