Vi söker IT-Systemansvarig

Är du en lösningsinriktad person som brinner för IT? Söker du ett självständigt och omväxlande arbete men värderar att ha ett stabilt bolag i ryggen så kan rollen som IT-systemansvarig på Kredinor vara helt rätt för dig! Till vårt team i Stockholm söker vi nu en engagerad och driven IT-systemansvarig.

Arbetsuppgifter

Som IT-systemansvarig i Stockholm får du en bred och självständig roll där ditt huvudsakliga ansvar ligger inom applikationsförvaltning och integrationslösningar som är navet i Kredinors verksamhet. Rollen innebär kravhantering i ett nära samarbete med verksamhet och kund, framtagning av lösningsförslag och koordinering av integrationsaktiviteter. Du ansvarar ävenför övervakning och felsökning av integrationsflöden samt till viss del utveckling av integrationslösningar och ansvarar även för enkel konfigurering i applikationen.Inom applikationsförvaltningen arbetar du i ett nära samarbete med vår leverantör gällande förvaltning och vidareutveckling av lösningarna. Du eskalerar ärenden och kommunicerar med berörda parter både internt och externt.

En annan del av arbetet är projektrelaterat. Ett närstående projekt är tex en större systemflytt som denna roll i allra högsta grad kommer att medverka i där du säkrar att lösningar och projektleveranser fungerar som de ska.

I rollen ingår även testning och dokumentation av installationer, deltagande vid projektmöten och tekniska möten. Arbetet är kundnära eftersom en viktig del av kunderbjudandet innebär integration. Det är inte ovanligt att du i ett tidigt skede är delaktig i kundprocessen med en stor möjlighet att påverka.

Tjänsten är placerad på Kredinors kontor på Gärdet i Stockholm men företaget flyttar under hösten till moderna lokaler i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred teknisk grund att stå på och en stor passion för IT och problemlösning. Du har troligen något års erfarenhet som systemtekniker och har jobbat med server- och applikationsdrift. Erfarenhet av transaktionsintensiva system är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av BizTalk eller någon annan integrationsplattform ser vi detta som ett plus.

Som person är du driven, engagerad och proaktiv. En kommunikativ och social lagspelare som alltid strävar efter bästa tekniska resultat och lösning. På Kredinor värdesätter vi god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: Lösningsorienterad, respektfull, engagerad och professionell.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?

På Kredinor bryr vi oss om dig som anställd! Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag i förändring. Här finns goda utvecklingsmöjligheter samtidigt som balans i livet värderas högt. På kontoret i Stockholm arbetar idag 24 personer som alla strävar efter att erbjuda våra kunder trygghet och god service.

Om Kredinor

Kredinorkoncernen erbjuder lösningar som täcker hela värdekedjan från fakturering, reskontra och påminnelser till inkasso, övervakning, juridiska tjänster och portföljinköp. Kärnverksamheten i det svenska bolaget är inkasso. Kredinor grundades i Oslo 1905 och har ca 540 anställda i Norge. Dessutom finns Kredinor A/S i Danmark med 40 anställda och sedan årsskiftet finns Kredinor AB även i Sverige med 24 anställda i Stockholm.

Ansökan

Kredinor samarbetar med Boxhill Recruitment i den här rekryteringen så ansök här på bhill.se. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Kontaktinfo

Telefon   08 156200

Öppettider via telefon

Måndag - Torsdag kl. 09:00 - 17:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Lördag - Söndag stängt

Epost   kundservice@kredinor.se