Vi söker driven säljare

Kredinor är Norges största inkassobolag mätt i antal ärenden, med en omsättning på omkring 700 mill kronor. Vi erbjuder lösningar inom fakturaservice, inkasso och portföljköp. Bolaget grundades 1905 och har ca 540 medarbetare fördelat på huvudkontoret i Oslo och 9 avdelningskontor över hela Norge. Kredinor är sedan 2017 också etablerade i Norden genom Kredinor A/S i København och Kredinor AB i Stockholm.

Kredinor skall vara bäst inom sina marknadsområden genom att erbjuda hög lösningsgrad, hög tillgänglighet, service i världsklass, erbjuda ny teknologi och ha en god behandling av slutkunden. Vi erbjuder också juridiska tjänster, kurs- och seminarieverksamhet av hög kvalitet inom olika områden. I slutänden är det våra duktiga och dedikerade ledare och medarbetare som svarar för att vi håller vad vi lovar, varje dag – genom att vara närmare dig.

Kredinor AB söker nu en driven säljare

Kredinor AB söker nu en driven säljare med eget nätverk till Stockholmskontoret – en spännande roll för dig som vill vara med och utveckla ett företag som befinner sig i en expansionsfas på den svenska marknaden. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som vill arbeta både på strategisk och operativ nivå.

I rollen som säljare förväntas du vara ansvarig för hela försäljningsprocessen och bygga långsiktiga kundrelationer. Tjänsten rapporterar till verkställande direktör.

Övergripande ansvarsområde

I ansvarsområdet ingår att öka Kredinors marknadsandelar för de tjänster som företaget erbjuder för tillfället i Sverige, men på sikt även bredda vår produktportfölj. Du förväntas ta initiativ främst genom olika typer av säljaktiviteter, aktivt uppsöka potentiella kunder men också hantera inkommande förfrågningar till Kredinor. Målsättningen är att våra affärsområden ska växa genom att aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder inom främst den finansiella sektorn, men även inom segmentet Energi, Handel och Telecom.

Den största delen av ditt arbete innebär att kontakta kunder, prospekts och andra relevanta aktörer via telefon. Du tar själv initiativ till olika säljaktiviteter i syfte att marknadsföra och stärka vårt varumärke. Arbetet innebär en del resor på sikt samt nära samarbete med vår försäljningsorganisation i Norge.

Erfarenhet och kompetens

  • Erfarenhet av arbete inom Finans och kreditmarknaden
  • God kännedom om inkassoverksamhet
  • God ekonomisk förståelse
  • Erfarenhet av försäljning
  • Nätverk inom finansiella sektorn är en fördel
  • Du behärskar engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person med stor förmåga att skapa och utveckla kundrelationer. Du är handlingskraftig och affärsorienterad och har förmåga att identifiera och ta tillvara på affärsmöjligheter.

Du trivs med att jobba självständigt och ta eget ansvar och du har stor social kompetens och effektiv och säker i din kommunikation. Strategiskt tänkande och ett öppet sinne är meriterande.

Kredinor erbjuder

Kredinor flyttar till nya fräscha lokaler centralt i Stockholm (planerad flytt 1/12). Kredinor ser sina medarbetare som vår viktigaste resurs och erbjuder mycket goda förmåner i ett spännande företag under tillväxt.

Om du är intresserad är du välkommen att skicka din ansökan med CV till Gunilla Brunnberg via mail gunilla.brunnberg@kredinor.se senast 2018-09-01.

 

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Ta gärna kontakt!

Gunilla Brunnberg

Mobil   +46 70 375 3731

Epost   gunilla.brunnberg@kredinor.se

Verkställande Direktör