Inkasso

Inkasso Inkassotjenester Kredinor Illustrasjon

Inkasso är kärnverksamheten i Kredinor. Vårt viktigaste uppdrag är följa upp obetalda räkningar på ett professionellt och respektfullt sätt efter att ärendet överlämnats till inkasso. Vi ser till att pengarna kommer in snarast möjligt, samtidigt som vi tillmötesgår och behandlar dina kunder på ett bra sätt.

Vid uppstart av en kundrelation genomför vi en analys av din kundportfölj. Här beräknas ganska precist sannolikheten för att lösa vårt uppdrag. Därefter följer vi upp med skräddarsydda åtgärder som bidrar till betalning eller betalningsplaner med dina kunder.

Färska ärenden har högre lyckandegrad

Vi rekommenderar att era ärenden skickas till uppföljning och inkasso så snart betalningsfristen har passerats. Som uppdragsgivare kan du vara trygg med att vi ivaratar rollen som din representant och förlängda arm mot slutkunden på ett bra sätt. Av erfarenhet vet vi att ärenden som vi mottar på ett tidigt stadium löses snabbare än gamla ärenden. Över tid brukar dock de allra flesta ärenden lösa sig.

Efterbevakning ger mer på nedersta raden

Vi har en egen avdelning för efterbevakning som övertar ärenden som inte betalas i själva inkassoprocessen. Ganska många av de som befinner sig i en svår ekonomisk situation kommer så småningom att kunna lösa sina skulder. Fråga oss gärna för mer information! 

Uppdrag över hela världen

Kredinor kan åta sig uppdrag över hela världen. Som uppdragsgivare kan du känna dig trygg i att dina ärenden blir behandlade på ett professionellt och effektivt sätt.  Genom medlemskap i LIC samt andra globala nätverk kan våra handläggare ta hand om dina utlandsärenden oavsett var i världen din kund befinner sig.

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Ta gärna kontakt!

Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

Prata direkt med en av våra säljare

Mobil   08 156200

Epost   kundservice@kredinor.se