Handel och service

Handel bransje inkassotjenester illustrert med nøkler, kaffekopp, handlevogn og kvittering.

Behovet inom handelssegmentet handlar om att bidra till en enklare vardag där det är lätt att hantera kundernas krav. Tid är pengar, och vi hjälper våra kunder att minska resursanvändningen för sena betalare.

Handel är ett betydande tillväxtområde för Kredinor. Vi har mer än tre tusen handelsföretag som kunder och våra egna branschteam både i ärendehantering, kundservice och inom den juridiska avdelningen.

Nya integrationer öppnar upp marknaden

Affärsområdet Retail, som även omfattar tjänsteleverantörer och tjänsteföretag, tillhandahåller fakturor och inkassotjänster till handelsföretag. Tjänsterna täcker allt som händer med en fordran; från kreditbetyg till fakturering och bokföring, genom inkasso, inkasso och övervakning, samt skuldförvärv. Samtidigt tillhandahåller vi lösningar som underlättar för slutkunden att betala.

Rapporter från datalageret

Vårt datalager ger bra rapporter om allt som händer under processen och vilka resultat som uppnås. Med det största antalet inkassoärenden i Norge har vi unik information som vi också vill använda i Sverige, gör att vi kan lösa uppdrag på snabbast möjliga sätt – och till lägsta möjliga kostnad. Vår analysavdelning systematiserar informationen så att det är lätt för ärendehanterare att fatta bra beslut. På en marknad som är ungefär densamma är kanske vår mycket unika databas vår främsta konkurrensfördel.

I Norge samarbetar vi bland annat nära med NorgesGruppen, Ringnes, Caverion, Telia och Scandic hotell. Mer än 100 av Norges kommuner har också valt Kredinor för sin utsträckta arm när räkningar inte betalas i tid.

Enklare vardag

ITNya systemintegrationer gör vardagen enklare för dig inom affärsområdet
Vi utvecklar kontinuerligt systemintegrationer mot de ledande ERP-systemen inom handeln. Microsoft Dynamics Navision, 24 Seven Office och Cordell-integrationer kom på plats 2016 och lösningar som fortfarande finns i arbeten är iStoner, inforM3 och Visma Global.

Snabbare betalning via “EU-avgift”

Genom direktiv 2011/7 / EU har handlare en lagstadgad rätt att ta ut en extra förseningsavgift från andra handlare. Förseningsavgiften bestäms som en del av “Kampen mot försenad betalning”. Vissa av våra kunder använder detta i utvalda kundrelationer. Effekten för dem som har många sena betalare har tidigare frigjort kapital, större förutsägbarhet och ökad lönsamhet.

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Ta gärna kontakt!

Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

Prata direkt med en av våra säljare

Mobil   08 156200

Epost   kundservice@kredinor.se