Energi

Energi Kredinor Inkasso Energibransjen Illustrasjon

Vi är idag marknadsledande inom betalningsuppföljning och inkasso inom kraft och nätkrav i Norge. Det ger oss den allra bästa utgångspunkten för att erbjuda de bästa lösningarna på den svenska marknaden.

Vi är specialister och känner energibranschens behov, följer alla förändringar noga – utvecklar kontinuerligt nya lösningar. Och viktigast av allt – vi får pengarna in.

Vår erfarenhet från Norge ger högt värde i Sverige

Vi tillhandahåller inkassolösningar till cirka 70% av den norska energimarknaden och hanterar en halv miljon inkassoärenden på branschens vägnar, vilket inkluderar cirka 188 000 personer / hushåll. Det har gett oss en unik inblick i konsumenternas betalningsbeteende och vad som krävs för att de ska betala.

Inkassolösningar – hela eller delar av värdekedjan

Våra specialister arbetar kontinuerligt med att utveckla de bästa och mest effektiva lösningarna. Inkasso för el har en hög grad av lösning, men det är svårt att lösa de sista procentsatserna. Vi löser dessa med vår omfattande expertis och välanpassade lösningar.

Branschens bästa lösning

Vi gör det enkelt att betala för kunden och erbjuder alla de senaste lösningarna. Stora databaser i kombination med analys- och beslutsmodeller säkerställer lösning av även de svåraste fallen. Vi känner till energibranschen från vår långa erfarenhet i Norge, och det vi levererar framför allt är god behandling av människor. Det ger de bästa resultaten.

Integrationer mot CGI och Enoro

Strategiskt samarbete med CGI och Enoro säkerställer kontinuerlig utveckling av branschens mest sömlösa och effektiva insamlingsmodell.

Juridisk expertis inom energi

Våra egna advokater har utvecklat unik expertis inom energiområdet och hjälper till att säkerställa snabbare lösning av komplicerade ärenden. Läs mer om vår juridiska avdelning.

Använd data för processoptimering

Det finns flera möjligheter att utnyttja vår stora databas, omfattande expertis och erfarenhet inom energiområdet. Vi kan bland annat utveckla följande för våra kunder: Prognos för exakt förlust, Holdback och prospektRisk- och deponeringslösningar Förvaltningsinformation