Nyheter

Kredinor SA avvecklar sitt svenska dotterbolag Kredinor AB.

Styrelsen i norska bolaget Kredinor SA har beslutat att lägga ned sin verksamhet i Sverige.

Information om Covid-19

Vi är mitt uppe i en fruktansvärt dramatiskt tid. Vår intention är att hjälpa våra kunders kunder i den situation de hamnat i och i än större utsträckning än tidigare bidra till lösningar för den enskilde.

Faktura Kredinor Inkasso Illustrasjon

Marknadens vassaste erbjudande för Fakturaservice?

Vi kan nu erbjuda alla våra kunder en automatiserad fakturering, inkasso och bokföring av inbetalningar – allt förpackat i en smidig och lättarbetad plattform, genom vårt nya samarbete med FINQR.

Vad är inkasso och vad är en inkassobyrå?

Inkasso är uppföljning av obetalda räkningar. Om du köpte något och inte betalar inom tidsfristen, kan detta vara ett inkassoärende som Kredinor får från det företag du köpte eller lånade något från.

Kredinor – ett ledande inkassobolag

Kredinor är ett norskt inkassobolag som nu etablerar sin verksamhet i Sverige för att bli ett ledande inkassobolag i Norden.

Kredinor Danmark officiellt öppnat – önskar oss kunder i hela Norden

Offisiell åpning av først kontor utenom Norge. Kredinor i Danmark vil ha en viktig rolle i å levere til oppdragsgivere som ønsker felles Nordiske inkassoløsninger.

Kredinor SA köper Kredit-Inkasso AB

I dag kan vi med stolthet meddela att Kredinor har ingått ett avtal om köp av svenska Handelsbanken Finans AB inkassobolag Kredit-Inkasso AB.

Kredinor med ambitioner om tillväxt inom inkasso i Sverige

Kredinor är ett inkassoföretag som tillhandahåller betalningsuppföljning och inkassolösningar till svenskt näringsliv och offentlig sektor.