Marknadens vassaste erbjudande för Fakturaservice?

Faktura Kredinor Inkasso Illustrasjon

Vi på Kredinor är extra stolta över att presentera vårt nya samarbete med FINQR. Tillsammans kan vi nu erbjuda alla våra kunder automatiserad fakturering, inkasso och bokföring av inbetalningar – allt förpackat i en smidig och lättarbetad plattform.

Flexibelt och med ett av Nordens största inkassobolag i ryggen

Vår fakturaservicetjänst sticker ut från konkurrenterna eftersom den har inbyggt stöd för de flesta typerna av affärssystem på marknaden. Du har även möjlighet att infoga marknadsförande budskap direkt i fakturan med ett klick. Dessutom har du ett av Nordens största inkassobolag i ryggen som hanterar eventuellt sena betalningar. Låter smidigt, eller hur?

Fokus på optimerad likviditet

Det finns många smidiga och unika funktioner i plattformen. Men det viktigaste är vad effekterna blir av att använda den. Huvudfokus för tjänsten är att optimera företags likviditet. Detta åstadkoms genom att bland annat arbeta med faktorer som betalningsvilja, effektivare processer och automatisering.

Lätt att koppla upp och komma igång

Integrationen med ert affärssystem och uppstarten i plattformen går snabbt och smidigt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni kan komma igång med vår nya fakturaservice så snart som möjligt.

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Kontaktinfo

Telefon   08 156200

Öppettider via telefon

Måndag - Fredag
kl. 09.00 - 12.00
Lördag - Söndag stängt

Epost   inkasso@kredinor.se