Kredinor med ambitioner om tillväxt inom inkasso i Sverige

Bara en månad efter att Kredinor tecknat avtal om att förvärva Kredit-Inkasso AB från Handelsbanken Finans AB i 2017, bytte Kredit-Inkasso namn till Kredinor i Sverige. Det innebär att sedan den 2 januari 2018 har vi varit Kredinor i Stockholm, Sverige.

På bilden är Gunilla Brunnberg, verkställande direktör för Kredinor Sverige och Tor Berntsen, verkställande direktör i Kredinor SA.

Kredit-Inkasso grundades 1960-talet och har följt upp frågor till Handelsbanken i Sverige. Som nuvarande Kredinor har vi solid kompetens och förankring på den svenska marknaden och en välfungerande organisation med VD / koncernchef Gunilla Brunnberg.

Från 1905 och framåt för Kredinor

Vår historia startade i Oslo 1905. Fram till 2017 har vi haft norsk affärsverksamhet och offentlig sektor som kunder, ägare och medlemmar. Det har bidragit till solid tillväxt och en tydlig position som en av Norges största inkassobolag. I Novemger 2017 lanserade vi Kredinor i Danmark. Och från och med 2 januari 2018 var vi officiellt på plats som Kredinor i Sverige. Ambitionen är tydlig – Kredinor kommer att bli ett ledande inkassobolag i Norden.

Närmare på marknaden och kunder

Kärnverksamheten i Sverige kommer att vara inkasso och anställda från tidigare Kredit-Inkasso har en bra professionell och operativ grund. Det ger en bra utgångspunkt för tillväxt i Sverige.

VD, Tor Berntsen i Kredinor SA säger: “Vi tar väl hand om våra medarbetares välbefinnande och utveckling, yrkeskvaliteter, etiska värderingar och allvar i alla aspekter och i alla processer. För att lyckas med ytterligare tillväxt i Sverige fortsätter vi vårt solida erbjudande och upprätthåller närhet till kunderna. Våra kunder kommer att vara övertygade om att de kommer att få bra service och ökad tillgänglighet hos Kredinor.

Ledande inom inkasso i Norden

Kredinor har en tydlig ambition att bli ett ledande nordiskt inkassobolag inom fakturering, inkasso och portföljinköp. Med lång och omfattande erfarenhet av inkasso i dåliga ekonomiska tider – och bra, kommer vi att odla vår kärnverksamhet i Norden. Samtidigt utvecklar vi specialerbjudanden baserat på kundbehov inom allt från betalningslösningar, kundservice och juridiska tjänster till analys, robotisering och andra tekniska lösningar.

Gemensam plattform för tillväxt

Först och främst behöver varumärket Kredinor lite tid för att etableras i Sverige och Danmark. Sen fortsätter vi att vidareutveckla Kredinor i Norge. Tillsammans kommer Kredinor att bilda en gemensam plattform som gör oss till ett solid företag på de lokala marknaderna i Norge, Sverige och Danmark – och ledande i Norden.

Kontakta oss

Fyll i informationen i fälten nedan och vi kommer att kontakta dig inom kort tid. Hur hanterar Kredinor AB dina personuppgifter?

Kontaktinfo

Telefon   08 156200

Öppettider via telefon

Måndag - Fredag kl. 09.00 - 17.00
Lördag - Söndag stängt

Epost   inkasso@kredinor.se